Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Shah S$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Shah S. Z. A. 
Advertising effects on firm economic performance [Електронний ресурс] / S. Z. A. Shah, H. H. Mirza, Q. Abbas // Актуальні проблеми економіки. - 2013. - № 3. - С. 519-525. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2013_3_58
Попередній перегляд:   Завантажити - 115.63 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Shaikh T. H. 
FTIR spectroscopy combined with chemometric: A versatile tool for quality evaluation of fried vermicelli [Електронний ресурс] / T. H. Shaikh, S. A. Mahesar, S. N. Shah, A. H. Kori, S. T. H. Sherazi, S. A. Lakho // Ukrainian food journal. - 2017. - Vol. 6, Issue 1. - С. 61-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2017_6_1_8
У дослідженні проведено оцінку якості смажених на жирах макаронних виробів, які значною кількістю споживаються в багатьох країнах світу. З метою повної екстракції олій смажені макаронні вироби піддавали обробці в апараті Сокслета з використанням гексану як розчинника. Жирнокислотний склад добутих екстрагуванням олій встановлено за допомогою методу ГХ-МС. Для розробки простої методології кількісної оцінки груп жирних кислот (ЖК) та їх співвідношень проводили реєстрацію спектрів тих самих зразків олії з застосуванням методу ІЧ-Фур'є спектроскопії. У всіх досліджуваних зразках смажених макаронних виробів виявлено високий вміст жиру (19,77 - 32,99 %). Серед насичених і мононенасичених ЖК переважали пальмітинова (34,6 - 47,5 %), стеаринова (4,76 - 10,6 %), олеїнова (27,2 - 37,0 %) і елаїдинова кислоти (12,0 - 24,3 %). У порівняно меншій кількості виявлено поліненасичені ЖК (0,66 - 5,99 %). Високий вміст транс-ізомерів ЖК у смажених макаронних виробах свідчить про використання гідрогенізованого жиру в процесі їх приготування. Співвідношення важливих груп ЖК встановлено у межах: 0,72 - 1,92 - насичені ЖК/НЖК, 0,013 - 0,130 цис-ПНЖК/насичені ЖК, 0,1 - 1,81 транс-ЖК/цис ЖК, 0,01 - 0,097 цис-ПНЖК/насичені ЖК + ТЖК, 27,7 - 37,05 цис-МНЖК + цис ПНЖК/НЖК + ТЖК. На підставі результатів, одержаних методом ІЧ-Фур'є спектроскопії і співвідношень, визначених за допомогою методу ГХ-МС, розроблено калібрувальні моделі для кількісного визначення груп ЖК та їх співвідношень із застосуванням хемометричного методу PLS. Розроблені PLS моделі в обраних діапазонах довжини хвиль високо корелюють (>> 0,99) з результатами ГХ-МС. Зроблено висновки, що якість смажених макаронних виробів є проблемою, що потребує особливої уваги з боку контролюючих органів. Запропонований метод ІЧ-Фур'є спектроскопії є швидким, простим і точним інструментом для кількісної оцінки основних груп ЖК та їх співвідношень.
Попередній перегляд:   Завантажити - 567.08 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Shah S. N. 
Influence of commercial refining on some quality attributes of sunflower oil [Електронний ресурс] / S. N. Shah, S. A. Mahesar, S. T. H. Sherazi, M. A. Panhwar, S. M. Nizamani, A. A. Kandhro // Ukrainian food journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 2. - С. 234-243. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2018_7_2_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 505.793 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Chughtai M. S. 
Dark Triad, Counterproductive Work Behaviors, Workplace Incivility, and the Role of Islamic Work Values: A Moderated Mediation Model [Електронний ресурс] / M. S. Chughtai, H. S. U. D. Khan, S. Z. A. Shah, L. Yusrini // Business ethics and leadership. - 2020. - Vol. 4, Iss. 4. - С. 56-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/busetlen_2020_4_4_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 545.908 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського